Nejnovější recenze ze sekce Ekologické mytí nádobí
- Pro mě je malina nejlepší. Prostředek velmi dobře myje a je šetrný k pokožce.
Příjemně voní a je hustý
- Skvěle finguje na “běžně” špinavé nádobí
Neodstranil připáleniny z pekáče (neodstranil ani přípravek z drogerie)
- příjemný neagresivní prostředek na mytí nádobí
- ekologický, tj. vhodný i pro biologické čistírny odpadních vod
Dobře myje
Velké balení za super cenu, dlouhodobě kupuji tento ekologický přípravek
- Dokonale myjí a nejsou cítit z nádobí. Přesně to, co potřebuji.
Mýdlový oříšek doporučuji .
Bezkonkurenční, 1***
Příjemně jemně voní, dobře pění i myje, stačí trocha, tak i vydrží, nedráždí a nevysušuje kůži na rukách, k tomu krásné přírodní složení, velmi jsem si ho oblíbila od prvního použití.
- Nejlepší tablety co jsem kdy vyzkousela
- příjemná vůně, a dobrá účinnost proti mastnotě, čistí dobře
- Přípravek je eko a mužů používat s domácí čističkou
- Nádobí bez pachuti mýdla obzvlášť krabičky
- Přírodní složení
- Nádobí perfektně čisté a vyleštěné
Někdy méně je opravdu více a tento produkt je naprosto špičkový. Používám několik let a nestalo se aby někdy byl byť jeden talíř špinavý. Obzvlášť krabičky umyje a zanechá bez pachuti mýdla a chemie. Kdo nevyzkousel, tak nepochopí. Doporučuji všemi deseti. Za tu cenu se rozhodne vyplatí.
- Jsou prostě super
Zaručí kvalitní umytí, stačí málo, tím pádem déle vydrží. Nevysušují pokožku.
Všechny výrobky Feel Eco jsou výborné. Osobní zkušenost.
Mýdlový oříšek je u nás již dlouhou dobu zakotven. Používám nejen na nádobí, ale na mytí celé domácnosti a pokud je hodně zašpiněné oblečení např, ze zahrádky, tak je skvělý. Může se použít do pračky i myčky, tak co víc si přát. Teď od jara do podzimu bude více používán pro jeho neuvěřitelnou sílu. Mydlí dobře i ve studené vodě, tak při grilování prostě super. Jeho velké wau je, že ruce jsou po něm hebké, hladké, nevysušuje a pro ekzematickou pokožku je TOP.
- ECO
- Vynikající na veškerý úklid i na mytí ovoce.
- Doporučuji všem zákazníkům
- opravdu funkcni, peni a nadobi umyje
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »